ارتقای آموزشکده فنی مهندسی و کشاورزی دهلران با ایجاد پنج رشته تحصیلی جدید

با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، مجوز پنج رشته تحصیلی جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای آموزشکده فنی، مهندسی و کشاورزی دهلران اخذ گردید و زمینه برای ارتقاء آموزشکده در سطح استان فراهم گردید.

به گزارش روابط عمومی؛ دکتر علی اکبری رییس دانشگاه ایلام با اعلام این خبر اظهار داشت: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی، پنج رشته تحصیلی جدید شامل: دو رشته مهندسی تولیدات گیاهی و مهندسی تولیدات دامی در مقطع کارشناسی ناپیوسته و رشته‌های مرتع و آبخیزداری، تکنولوژی جنگلداری  و تکنولوژی تولیدات گیاهی در مقطع کاردانی در این مرکز دانشگاهی در سال تحصیلی جدید دایر می‌گردد.

رئیس دانشگاه ایلام در ادامه افزود، که بدین ترتیب آموزشکده فنی مهندسی و کشاورزی دهلران در سطح یک دانشکده قابل قبول ارتقاء یافته و امید می‌رود با توجه به رشته‌های دایر شده در تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه کشاورزی و مهندسی بیش از پیش فعال بوده و نقش خود را در آموزش عالی استان ایلام به درستی ایفا نماید.