اخبار کوتاه دانشگاه ایلام (1399/07/14)

دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: پیرو تماس­ ها و درخواست­ های مکرر و نظر به تداوم شرایط خاص بیماری کووید 19 در  سطح کشور، داوطلبان پذیرفته شده در مصاحبه دکتری 1399 دانشگاه ایلام، که موفق به شرکت در مصاحبه حضوری نشده­ اند، مصاحبه مجازی آنان  از تاریخ 99/7/16 لغایت 99/7/20 برگزار خواهد شد.

خانم مرادی مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه: 77 دانشجو، شامل: پنج نفر در مقطع دکتری و 72 نفر در مقطع کارشناسی ارشد از طریق بدون آزمون استعداهای درخشان برای سال تحصیلی جدید پذیرفته شده‌اند.

دکتر خیری مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی: 230 درخواست تحصیل در دانشگاه ایلام از طرف داوطلبان خارجی در دست بررسی می‌باشد.

دکتر سپیدنامه دبیر کمیتیه تبلیغات و اطلاع‌رسانی همایش ملی مجازی زیست جهان پسا کرونا: آخرین مهلت ارسال مقالات به همایش تا پایان مهرماه 1399 تمدید گردید.

آقای خورانی حیدری مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه: با تصویب هیأت امنای دانشگاه و به استناد فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، ضریب فوق‌العاده عائله‌مندی و اولاد اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه 50 درصد افزایش یافت. اعضای محترم جهت مشاهده احکام جدید کارگزینی از طریق سامانه احکام اقدام نمایند.

آقای فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه: انتخابات دبیر شورای روابط عمومی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور به میزبانی دانشگاه ایلام و بصورت برخط اواخر مهرماه سال جاری برگزار می‌گردد.