اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در مورد ثبت نام پذیرفته شدگان سال 139

احتراماً ضمن تبریک و آرزوی توفیق برای شما پذیرفته شدگان مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه ایلام، به اطلاع می رساند با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی جهت مهار بیماری کووید 19، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در نظر دارد تمامی مراحل ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان را بصورت غیرحضوری انجام دهد. لذا از تمامی این عزیزان درخواست می شود به منظور حفظ سلامت خود و سایر افراد جامعه، از مراجعه حضوری به دانشگاه پرهیز نمایند و شیوه، زمان و مراحل ثبت نام را فقط از سایت دانشگاه ایلام به آدرس www.Ilam.ac.ir دنبال کرده و ثبت نام را بر اساس دستورالعمل هایی که متعاقباً برای هر مقطع اعلام خواهد شد، انجام دهند. بدیهی است با توجه به آمار بالای پذیرفته شدگان و شرایط موجود، کارکنان دانشگاه از پاسخگویی حضوری به شما عزیزان معذور خواهند بود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه  ایلام