برگزاری اختتامیه طرح کمند با حضور معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف

با حضور آنلاین خانم دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف، مراسم اختتامیه رویداد کمند ) کار، مهارت و نوآوری ( ویژه دانشجویان دختر دانشگاه‌‌های استان ایلام در دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه رویداد کمند) کار، مهارت و نوآوری ( ویژه دانشجویان دختر دانشگاه‌‌های استان ایلام با حضور  آنلاین خانم دکتر ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، خانم دکتر جواهریان معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، خانم دکتر رحمانی مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده، خانم شیرخانی معاون استاندار ایلام در امور زنان و خانواده، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر امامی پور مدیر امور فرهنگی و اجتماعی و دبیر طرح کمند و خانم پیرزادنیا مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان بصورت حضوری و برخط، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

در این مراسم خانم دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از برگزاری عالی رویداد کمند در دانشگاه ایلام، بر توانمند سازی دانشجویان دختر برای ورود به بازار کار تأکید کرد و سپس  دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاه ایلام در حوزه اجتماعی و فرهنگی در سطح کشور و منطقه درخشیده است، از بانیان برگزاری رویداد کمند در دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد (مشروح سخنان خانم دکتر ابتکار و آقای دکتر غفاری بصورت جداگانه منتشر می‌گردد).

در این مراسم دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام با اشاره سابقه همکاری دانشگاه ایلام با خانم دکتر ابتکار در مدیریت‌های مختلف کشوری در طی  سالیان گذشته، بیان داشت: زمانی که خانم دکتر ابتکار ریاست سازمان حفاظت محیط زیست کشور را بر عهده داشتند، با مساعدت و همکاری ایشان دومین همایش بین المللی گرد و غبار با حضور رؤسای  سه دانشگاه کشور عراق، 350 متخصص و پژوهشگر از هفت کشور و 60 دانشگاه و مرکز آموزشی جهان و با مشارکت سازمان های ملی و بین المللی و مقامات عالی رتبه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های کشوری با موفقیت برگزار گردید.

رئیس دانشگاه افزود: همچنین سال گذشته سند ارتقاء وضعیت بانوان استان ایلام که دانشگاه ایلام مجری آن بود با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با همفکری اساتید، دانشگاهیان، نخبگان، کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و با رویکرد بومی تدوین شد، تا ضمن شناسایی و ارزیابی وضعیت موجود زنان در استان ایلام، راهکارهای کارشناسی برای ارتقای شاخص‌های اشتغال، آموزش، مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان نیز  ارائه دهد.

دکتر علی اکبری برگزاری رویداد  کمند را تجربه سوم همکاری مابین دانشگاه ایلام و خانم دکتر ابتکار عنوان کرد و گفت: این طرح هر چند در زمان شیوع پدیده کروناویروس انجام گرفت، اما بواسطه اینکه دو مجموعه مدیرتی موفق دانشگاه ایلام شامل: معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت امور بانوان و خانواده اجرای آن را بر عهده گرفتند ،خوشبختانه این رویداد در سطحی عالی و با استقبال گسترده دانشجویان دختر انجام گرفت و توانست اهداف مورد نظر را محقق سازد. همچنین دانشگاه ایلام آمادگی دارد تا برنامه جدید ملی و یا استانی را با همکاری معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار نماید.

رئیس دانشگاه ایلام یادآور شد: حضور دانشجویان دوره‌های تحصیات تکمیلی و استقبال دانشجویان و درخواست آنان برای تدوام حمایت‌های مالی از ایده‌هایشان از جمله شاخصه‌های خوب این رویداد بوده است.

دکتر علی‌اکبری در ادامه به اشاره همکاری‌های مشترک دانشگاه ایلام و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در طی سالیان گذشته، اظهار داشت: در جریان برگزاری جشنواره‌های حرکت و رویش و  همچنین اردوهای راهیان نور و برگزاری مراسم اربعین بواسطه حسن تعامل و همکاری دوجانبه، تجربه‌های نابی شکل گرفت.

در ابتدای این مراسم آقای دکتر امامی پور مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دبیر طرح کمند گزارشی از فرآیند انجم این رویداد ارائه داد.

در پایان نفرات برتر طرح کمند نفرات برتر این رویداد معرفی گردیدند که خانم‌ها نرگس سعیدی‌فر، خانم پریسا شیرخانی و خام افسانه شکری و مهدیه فخار (بصورت مشترک) به ترتیب حائز مقام اول تا سوم گردیدند و خانم‌ها کیمیا حقی، زهره صیدی و یاسمن خادم شایسته تقدیر شناخته شدند.

لازم به ذکر است طرح کمند پیرو تفاهم نامه فی‌مابین معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با هدف توانمندسازی دختران دانشجو و حمایت از ایده‌ها و طرح­‌های نوآورانه آنها در 10 دانشگاه کشور برگزار گردید، که معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام به عنوان یکی از دانشگاه‌های برگزارکننده این طرح بود.

طرح کمند در دانشگاه ایلام در سه مرحله انجام گرفت:

1-در مرحله اول اطلاع‌رسانی، هماهنگی، تشکیل جلسات، طراحی سایت، پوستر و... برنامه ریزی انجام شد؛

2-در مرحله دوم این طرح برگزاری وبینار و دوره های آموزشی با حضور مدرسین مجرب و دانشگاهی به صورت نیمه حضوری و برخط برنامه‌ریزی گردید؛

3- و در مرحله سوم مراسم اختتامیه و داوری آثار و تقدیر از برگزیدگان انجام گردید.