تمدید حکم مدیریت رئیس دانشکده علوم پایه و مدیر امور دانشجویی دانشگاه

با حکم رئیس دانشگاه: حکم مدیریت دکتر آرمان رستم‌زاد در سمت «رئیس دانشکده علوم پایه» و دکتر مجید میراب بالو در سمت «مدیر امور دانشجویی دانشگاه» به مدت دو سال تمدید گردیدند.

به گزاش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام، حکم مدیریت دکتر آرمان رستم‌زاد در سمت «رئیس دانشکده علوم پایه» از تاریخ 1399/06/27 به مدت دو سال تمدید گردید.

همچنین با حکم رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر مجید میراب بالو در سمت «مدیر امور دانشجویی دانشگاه» از تاریخ 1399/07/18 به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این احکام خواستار اهتمام برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای آقایان دکتر رستم‌زاد و دکتر میراب بالو آرزوی موفقیت دارد.