انتخاب مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام بعنوان دبیر شورای مدیران روابط عمومی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

برای سومین بار متوالی، آقای فرهاد فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام بعنوان دبیر شورای مدیران روابط عمومی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی، در جریان پانزدهمین نشست شورای مدیران روابط عمومی دانشگاه‌های غرب کشورکه با حضور مدیران روابط عمومی دانشگاه ایلام، دانشگاه رازی کرمانشاه، صنعتی کرمانشاه، کردستان، لرستان، آیت‌الله بروجردی و پارک‌های علم و فناوری کرمانشاه، ایلام، کردستان و لرستان، به میزبانی دانشگاه ایلام و  با حضور دکتر عبدالهی مدیرکل روابط عمومی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و بصورت مجازی برگزار گردید، آقای فرهاد فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام برای سومین بار متوالی بعنوان دبیر شورای منطقه پنج انتخاب گردید.