تهدید کرونا بهترین فرصت برای تحقق دولت الکترونیک در دانشگاه‌هاست

رئیس دانشگاه در نشست مدیران برنامه و بودجه دانشگاه‌های منطقه پنج عنوان کرد: رسالت نهاد علم تبدیل تهدید به فرصت است و در این راستا تهدید کرونا بهترین فرصت برای تحقق دولت الکترونیک در دانشگاه‌ها می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام در نشست مدیران برنامه و بودجه دانشگاه‌های منطقه پنج کشور  که صبح امروز با حضور دکتر رستگاری مدیرکل برنامه و بودجه، تشکیلات و تحول اداری وزارت علوم، دکتر سلاورزی مدیر برنامه و بودجه دانشگاه ایلام و دبیر منطقه پنج و مدیران و کارشناسان برنامه و بودجه دانشگاه‌های لرستان، رازی، کردستان، صنعتی کرمانشاه و آیت الله بروجردی، صبح امروز به میزبانی دانشگاه ایلام و بصورت مجازی برگزار گردید، جلسات منطقه‌ای را مدل خوبی از تفویض اختیار و مشارکت مبتنی بر تعامل و هم‌افزایی عنوان کرد و تأکید نمود به واسطه اینکه تجربیات مختلف و متنوعی در دانشگاه‌ها وجود دارد، مدیریت ستادی وزرات علوم و دیگر دانشگاه‌ها می‌توانند از این تجریات استفاده کنند.

دکتر علی‌اکبری تجربه دانشگاه ایلام در اخذ بودجه و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بودجه‌های غیر مرتبط سازمان‌ها و نهادها کشوری و استانی را یک تجربه مفید عنوان کرد و یادآور شد: هم وزارت علوم و هم دانشگاه‌ها مختلف کشور و از جمله دانشگاه‌های منطقه پنج می‌توانند از این تجربه بهره‌مند گردند.

رئیس دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود به تهدید کرونا اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به شکل‌‌گیری و توسعه آموزش مجازی و تسریع در روند دولت الکتروینک در سطح دانشگاه‌های کشور و از جمله دانشگاه ایلام که اقدامات ارزشمندی در این زمینه صورت گرفته است، ضروری است که وزارت علوم هم به خوبی این روند را مورد حمایت قرار دهد تا دولت الکترونیک در شرایط کرونایی بصورت کامل محقق شود.

در این جلسه دکتر رستگاری مدیرکل برنامه و بودجه، تشکیلات و تحول اداری وزارت علوم، با استقبال از سخنان کاربردی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام، تبادل تجربه برای استفاده از ظرفیت‌های متنوع را یکی از کارکردهای جلسات منطقه‌ای عنوان کرد و خواستار اهتمام بیشتر مدیران برنامه و بودجه در این زمینه شد.

دکتر رستگاری به شرایط خاص مالی کشور اشاره کرد و تأکید کرد باید با تمام توان و استفاده از تمام ظرفیت‌ها، شرایط را مدیریت کرد تا برنامه‌ها و اهداف دانشگاه‌ها محقق گردد.

در این نشست دکتر سلاورزی مدیر برنامه و بودجه دانشگاه ایلام و دبیر منطقه پنج با اشاره به آسیب‌های اقتصاد تک محصولی، یکی  از بهتین راهکارها برای حل این معضل را اصلاح ساختار بودجه با استفاده از بودجه ریزی عملیاتی عنوان کرد و یادآور شد: بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد، زمینه استفاده بهینه از بودجه، مصرف هوشمندانه و بهره‌وری در سازمان‌ها و دانشگاه‌ها را فراهم می‌کند، بریا یانکه مشخص است که با چه میزان بودجه، چه میزان کار انجام شده است.

دکتر سلاورزی در ادامه، دستورات جلسه را مطرح کرد و حاضرین به بحث و تبادل نظر پرداختند.