اطلاعیه دانشگاه ایلام درباره آغاز سال تحصیلی و نیمسال اول 1400-1399

ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی، به اطلاع می‌رساند با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع بیماری کوئید 19 (کرونا)، شیوه ارائه خدمات دانشجویی و آموزشی و غیره به ترتیب ذیل خواهد بود:

1-انتخاب واحد و حذف و اضافه دروس به صورت برخط و بر اساس برنامه تقویم آموزشی مندرج در سامانه آموزشی گلستان و سایت دانشگاه انجام خواهد شد.

2-کلاس‌های مقاطع کاردانی و کارشناسی به صورت برخط (غیر حضوری) است.

3-کلاس‌های دروس عملی دوره‌های کاردانی و کارشناسی، در طول‌ترم به صورت فشرده و حضوری، برابر تصمیم شورای آموزشی دانشگاه در موعد مقرر برگزار خواهد شد.

4-کلاس‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) به صورت حضوری و با رعایت اصول بهداشتی تشکیل خواهند شد.

5-برای کسب اطلاع درباره خدمات اسکان، تغذیه و غیره به اطلاعیه معاونت دانشجویی در سایت این معاونت (https://www.ilam.ac.ir/dep/std/) مراجعه نمایید.

توجه: مصوبات فوق بر اساس شرایط فعلی و جاری کشور از نظر وضعیت شیوع بیماری تنظیم شده و چنانچه تصمیم جدید در شورای استانی و ملی مبارزه با بیماری کوئید 19 گرفته شود، بر اساس آن عمل خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

شهریور ماه 1399