ساخت یک سیستم روشنایی بهبود یافته برای معابر شهری توسط گروه پژوهشی دانشگاه ایلام

گروه پژوهشی دانشگاه ایلام با سرپرستی دکتر مجید ولی‌زاده، موفق به ساخت یک سیستم روشنایی بهبود یافته برای معابر شهری شدند.

به گزارش روابط عمومی، یکی از گروه‌های پژوهشی دانشگاه ایلام در دانشکده فنی و مهندسی، به سرپرستی دکتر مجید ولی‌زاده به همراه آقایان حسین بلوچی و میلاد رحیمی از دانشجویان ممتاز گروه برق موفق به ساخت سیستمی جدید و بهبود یافته برای روشنایی معابر شدند.

بنا به این گزارش: این طرح با حمایت مرکز پژوهشی قرارگاه شهید طهرانی مقدم بسیج دانشجویی استان ایلام ساخته شده است.

این گزارش، می‌افزاید: از مزایای این طرح می توان به کاهش مصرف انرژی الکتریکی و بهبود کیفیت روشنایی، حذف توان راکتیو، آزاد سازی ظرفیت خطوط، بهبود پروفیل ولتاژ، متعادل سازی ترانسفورماتورهای شبکه توزیع و کاهش تلفات اشاره نمود.