تقدیر معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان ایلام از دکتر صیدی معاون دانشجویی دانشگاه

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان ایلام با ارسال لوح تقدیری، از زحمات دکتر صیدی معاون دانشجویی دانشگاه به جهت اجرای برنامه‌های پیشگیرانه با موضوع کووید 19، تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر صادقی‌فر معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان ایلام با ارسال لوح تقدیری از  تلاش‌ها و پی‌گیری‌های دکتر صیدی معاون دانشجویی دانشگاه ایلام در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه با موضوع کووید – 19، تقدیر بعل آورد.

دانشگاه ایلام از ابتدای شروع بحران کرونا، با برنامه‌ریزی لازم اقدامات پیشگرانه متعددی را همراه با اطلاع‌رسانی مناسب برای پیشگیری از بیماری کووید -19، برای اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه به انجام رساند.