برگزاری نشست هیأت رئیسه دانشگاه ایلام و اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده فنی و مهندسی

به منظور آشنایی با مسائل، مشکلات و احصاء نظرات سازنده اعضای دانشکده‌ها، نشست صمیمی هیأت رئیسه دانشگاه ایلام و اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده فنی و مهندسی، صبح روز دوشنبه 1401/04/13 در محل سالن آمفی زنده یاد مهندس ثابتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این نشست، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با ابراز خرسندی به جهت حضور در بین اعضای دانشکده فنی و مهندسی و تأکید بر برگزاری این نشست‌ها، توضیحاتی را در خصوص اقدامات انجام شده در هشت ماه گذشته ارائه داد و یادآور شد مأموریت گرا شدن دانشگاه، کاربردی شدن و جهت دار شدن پایان نامه‌ها، رساله‌ها و طرح‌های تحقیقاتی، توسعه ارتباط با صنعت و جامعه، تنوع بخشی به منابع مالی دانشگاه، توسعه کارآفرینی و تلاش برای ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه در سطح کشور از جمله اهداف اصلی مدیریت دانشگاه است، که انتظار داریم تمامی اعضای توانمند و فرهیخته دانشگاه ما را در این مسیر همراهی کنند.

دکتر علی‌محمدی،  با بیان اینکه اعتلا و ارتقاء جایگاه دانشگاه ایلام مستلزم همدلی، همراهی و هم‌فکری همه اعضای دانشگاه است، تأکید کرد انتظار داریم اساتید محترم و کارکنان عزیز نظرات، پیشنهادات و راهکاری خود را در حوزه‌های مختلف به اعضای هیأت رئیسه ارائه دهند، تا شاهد تحقق اهداف برنامه راهبردی دانشگاه باشیم.

در این نشست اعضای دانشکده فنی و مهندسی ضمن بیان مشکلات و درخواست‌های خود، نظرات و پیشنهادات خود را نیز بیان نمودند و در پایان دکتر علی‌محمدی و معاونین دانشگاه به صورت مبسوط پاسخ‌های لازم را ارائه کردند.