انتصاب دکتر محمد مهدی احمدی به سمت دبیر منطقه پنج شورای هماهنگی و برنامه ریزی مناطق ده گانه پژوهش و فناوری کشور

با حکم دکتر صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:  دکتر محمد مهدی احمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام به مدت دو سال به سمت دبیر منطقه پنج شورای هماهنگی و برنامه‌ریزی مناطق ده گانه پژوهش و فناوری کشور منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، با استناد به مصوبه سیاست‌ها و  ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی ایران مورخ 1394/12/18 شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین بر اساس مصوبه شورای معاونان وزارت عتف و تقسیم بندی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری مناطق ده گانه کشوری مورخ 1393/12/03 و به منظو فراهم آوردن زمینه مشارکت فعال و مؤثر دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی در پیشبرد اهداف و تبادل تجربیات، شورای هماهنگی و برنامه‌ریزی مناطق پژوهش و فناوری کشور تشکیل شده است.