رئیس گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه: 70 دانشجوی خارجی در دانشگاه ایلام مشغول تحصیل می باشند

هم اکنون 70 دانشجوی خارجی در دانشگاه ایلام مشغول تحصیل هستند و 126 درخواست پذیرش هم در دست بررسی است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عامر خیری رئیس گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه با بیان اینکه زیرساخت‎های لازم برای افزایش حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه ایلام فراهم شده است، بیان داشت: در چند سال اخیر و بر اساس برنامه و با حمایت جدی و همیشگی دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه زیرساخت های رفاهی، آموزشی و پژوهشی برای حضور بهتر دانشجویان خارجی در دانشگاه ایلام فراهم گردید و خوشبختانه این تلاش نتیجه داد و در رقابت با دانشگاه های بزرگ کشور، دانشگاه ایلام موفق به جذب دانشجوی خارجی از سه کشور مختلف گردید و  هم اکنون 126 درخواست برای پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی به دفتر همکاری‎های علمی دانشگاه ایلام ارسال شده است.

دکتر خیری افزود: در سال تحصیلی جدید در مجموع 42 دانشجوی خارجی ورودی جدید در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام ثبت نام کردند که با این احتساب هم اکنون 70 دانشجوی خارجی در دانشگاه ایلام مشغول به تحصیل هستند  و بعد از ایام اربعین هم تعداد دیگری برای ثبت نام در دانشگاه حضور خواهند یافت.

رئیس گروه همکاری های علمی  بین المللی دانشگاه، اضافه کرد: همچنین تاکنون 30 دانشجوی خارجی در مقاطع تحصیلی مختلف از دانشگاه ایلام فارغ التحصیل شده اند.

دکتر خیری تأکید کرد: من اطمینان دارم با مساعدت تمامی اعضای دانشگاه، دانشجویان خارجی دوران پرثمر و خوشایندی را در دانشگاه ایلام خواهید گذراند.