مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده پیرادامپزشکی برگزار گردید

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده پیرادامپزشکی با حضور  معاون آموزشی دانشکده، اساتید و دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده پیرادامپزشکی صبح روز دوشنبه پانزده مهرماه با حضور دکتر رشنوادی معاون آموزشی دانشکده، اساتید، کارکنان و جمع زیای از دانشجویان برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا آقای دکتر رشنوادی معاون آموزشی دانشکده ضمن تبریک و خوش آمدگویی به دانشجویان ورودی جدید، به بحث پیرامون روز دامپزشکی و اهمیت موضوع کار دامپزشک و این رشته تحصیلی پرداختند و سپس آقای مرتضی رشید کارشناس آموزش دانشکده مقررات و آئین نامه های آموزشی را تشریح کردند.

در پایان مراسم نیز مراسم دکتر امامی پور مدیر امور فرهنگی دانشگاه به بحث پیرامون اهمیت مسائل فرهنگی، دانشجویی پرداختند.