تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام قهرمان مسابقات فوتسال چند جانبه کارکنان ادارات استان گردید

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در بین شش تیم شرکت کننده، موفق به کسب عنوان قهرمان مسابقات فوتسال چند جانبه کارکنان ادارات استان گردید.

به گزارش روابط عمومی، در جریان مسابقات چند جانبه فوتسال کارکنان ادارات استان که به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه ایلام و با همکاری هیأت ورزش های همگانی استان و شهرداری ایلام طی هفته جاری برگزار گردید، تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان قهرمانی گردید.

آقایان دکتر نبی شمسایی، دکتر امین مرادخانی، دکتر مجید میراب بالو، دکتروحید شرفی،طاهر شکروندی، طیب سیفی، جعفر زرگوشی، کامران نیازی و سعید نوروزی اعضای تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات بودند.

همچنین آقای سعید مرادی عنوان سرمربی و حسین محمدی سمت سرپرست تیم را عهدهدار بودند.