قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه در مسابقات چهارجانبه گرامیداشت هفته دفاع مقدس کارکنان استان

در ادامه موفقیت ‎های قبلی، تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در مسابقات چهارجانبه گرامیداشت هفته دفاع مقدس ویژه کارکنان استان ایلام، موفق به کسب عنوان قهرمانی گردید.

به گزارش روابط عمومی، در جریان مسابقات چهارجانبه ادارات استان که به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور تیم‎ های سازمان امور مالیاتی، پالایشگاه گاز استان، نیروی انتظامی استان و دانشگاه ایلام، هفته گذشته به میزبانی دانشگاه ایلام و با همکاری هیئت ورزش های همگانی استان و سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری ایلام برگزار گردید، تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان قهرمانی این مسابقات گردید.

آقایان دکتر مصطفی نعمتی، جهانبخش خورانی، قدرت شکوهنده، غفار صالحی، طاهر شکروندی، احسان سهیلی، جمال جعفری، یاسر سلیمانی، بهرام قنبری، حسین محمدی، شمسالله رحیمی و محمد اوشنی اعضای تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات بودند. همچنین آقای بهنام سلیمان نژاد عنوان سرمربی و سعید مرادی سمت سرپرست تیم را عهدهدار بودند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به اعضای تیم و همه دانشگاهیان عزیز تبریک عرض می نماید و برای تیم والیبال کارکنان دانشگاه آرزوی موفقیت های بیشتر در میادین ورزشی را دارد.

قهرماني تيم واليبال کارکنان دانشگاه در مسابقات چهارجانبه گراميداشت هفته دفاع مقدس کارکنان استان قهرماني تيم واليبال کارکنان دانشگاه در مسابقات چهارجانبه گراميداشت هفته دفاع مقدس کارکنان استان