پیام رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-98 دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

به نام خداوند نون و قلم

پیام دکتر  محمد علی‎ اکبری رئیس دانشگاه ایلام

به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-98  دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

خدای را سپاس که فصلی دیگر برای فراگیری دانش و فرزانگی آغاز شد. این روزها مقارن است با گرامیداشت یاد و خاطره دفاع مقدس و به همین مناسبت شجاعت و غیرت همه شهیدان و مدافعان ایران زمین را پاس می‌داریم. اینجانب توفیق حضور مبارک دانشجویان عزیز، به ویژه نودانشجویان در دانشگاه‌ ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام را صمیمانه تبریک و شادباش عرض می‌نمایم. دانشگاه ایلام به عنوان نماد آموزش عالی استان، بر مسئولیت ملی و منطقه ‎ای در راستای اعتلای نهاد علم، فرهنگ و اجتماعِ می کوشد و مصمّم است با همّت و تلاشِ خستگی ناپذیر تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان به رسالت دانشگاه در عرصه پیشتازی علمی، قانونمداری، پاسخگویی، مأموریت‌ گرایی، اخلاق مداری، خلّاقیت و کارآفرینی جامه عمل بپوشاند. امید است همه ما بتوانیم در سال تحصیلی جدید با توجه به شتاب تغییرات و بروز نیازهای جدید از ظرفیت‎ های بی پایان انسانی بهره ببریم و با هوشمندی نقش و تأثیر بایسته ای را در عرصه‌های علمی و فرهنگی جامعه به جای بگذاریم. مدیریت دانشگاه ایلام با استعانت از خدای مهربان خواهد کوشید تا همچون گذشته با تکیه بر ایمان، علم و عقلانیت، چراغ امید به زندگی، دانایی و توانایی را همچنان روشن نگه دارد و از هیچ قدمی برای خلقِ بستری مناسب در مسیر شکوفایی استعدادهای جوانان این مرز و بومِ عزیز دریغ نورزد. اطمینان واثق داریم که در این وادی دشوار، نقد و نظرِ مشفقانه همه دوستداران رشد و اعتلای ایران اسلامی راهگشا خواهد بود. بار دیگر از درگاه الهی برای تمامی دانشگاهیان و عموم فرهنگیان و فرهیختگان عزیز، موفقیت، بهروزی، نیک‌ فرجامی را در سال تحصیلی جدید آرزو می‌ نمایم.

دکتر محمد علی‌ اکبری

رئیس دانشگاه ایلام