معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت عتف فردا مهمان دانشگاه ایلام است

آیین رسمی آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان ایلام، صبح روز چهارشنبه با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت عتف در دانشگاه ایلام برگزار می ‎گردد.

به گزارش روابط عمومی، این مراسم صبح روز چهارشنبه سوم مهرماه با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون محترم وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت عتف، آقای سلیمانی دشتکی استاندار ایلام، مقامات استانی، روسای دانشگاه ‎ها و موسسات آموزش عالی استان، اساتید، دانشجویان و خانواده‎ های آنان در محل سالن آیت اله حیدری دانشگاه ایلام برگزار میگردد.

بنا به این گزارش، در این مراسم ابتدا دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه ایلام گزارشی را در زمینه وضعیت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان و دانشگاه ایلام ارائه خواهد داد و سپس دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و آقای سلیمانی استاندار ایلام به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

این گزارش، میافزاید: قبل از برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان، آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس و عطر افشانی مزار شهدای دانشگاه ایلام با حضور رؤسای دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی استان در جنب مسجد الغدیر دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد.

همچنین بازدید از طرح‎ های عمرانی دانشگاه و نشست با هیات رئیسه دانشگاه ایلام از جمله برنامه‎ های کاری معاون  وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت عتف خواهد بود.