مدیرکل برنامه، بودجه و تشکیلات وزارت علوم فردا مهمان دانشگاه ایلام خواهد بود

دکتر رستگاری مدیرکل برنامه، بودجه و تشکیلات وزارت علوم روز اول بهمن ماه مهمان دانشگاه ایلام خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سلاورزی مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه ایلام و دبیر منطقه پنج با اعلام این خبر، بیان داشت: دکتر رستگاری مدیرکل برنامه، بودجه و تشکیلات وزارت علوم به منظور شرکت در جلسه مدیران برنامه و بودجه منطقه پنج و بازدید از پروژه های عمرانی در دست احداث دانشگاه ایلام، فردا وارد ایلام می شود.

دکتر سلاورزی، در مورد اهداف برگزاری این نشست، گفت: بحث و بررسی در خصوص مدل تعیین و توزیع بودجه دانشگاه های کشور، لزوم پی گیری و اجرای برنامه های عملیاتی، تأکید بر تدوین برنامه جامع نیروی انسانی و بحث و تبادل نظر در خصوص بودجه ریزی عملیاتی و برنامه ریزی عملیاتی از جمله اهداف برگزاری این نشست است.

گفتنی است مدیران برنامه و بودجه دانشگاه های لرستان، رازی، صنعتی کرامنشاه و آیت الله بروجردی  در این نشست حضور خواهند داشت.