تشریح جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز سال 1397 دانشگاه ایلام

ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز سال 1397  دانشگاه ایلام در روزهای شنبه و یکشنبه 29 و 30 دی ماه انجام می گیرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محسن توکلی مدیرکل آموزشی دانشگاه، درباره روند ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز سال 1397، بیان داشت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، ثبت نام پذیرفته شدگان نیمه متمرکز سال 1397 دانشگاه ایلام در روزهای شنبه و یکشنبه 29 و 30 دی ماه در محل اداره کل آموزش دانشگاه انجام خواهد شد.

دکتر توکلی افزود: کلیه ی پذیرفته شدگان موظفند،  با مراجعه به آدرس محل ثبت نام، نسبت به ثبت نام و تحویل مدارک خواسته شده اقدام نمایند و از این عزیزان خواستارم برای رفاه حال خود و همراهان از مراجعه در غیر از زمان های اعلام شده خودداری نمایند.

مدیرکل آموزشی دانشگاه، درباره مدارک درخواستی برای ثبت نام، گفت: اصل و کپی مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمرات پیش دانشگاهی، اصل و کپی مدرک دیپلم و ریزنمرات دوره متوسطه( کارنامه 102 واحدی)، کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی،  12 قطعه عکس، قبض پستی ارزش تحصیلی پیش دانشگاهی (لازم است دانشجو قبالً جهت اخذ این رسید پستی به دفاتر پیشخوان دولتی در شهر خود یا شهر محل قبولی مراجعه نمایند)، اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت یا دفترچه آماده به خدمت برای آقایان (یا هر مدرک دیگر که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد) و کپی صفحه اول دفترچه بیمه درمانی (درصورت دارا بودن)اعم از خدمات درمانی و تامین اجتماعی از جمله مدارک ثبت نام است.