انتصاب خانم دکتر مژگان صالحی‌ پور استادیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس بنیاد نخبگان استان ایلام

با حکم رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور: خانم دکتر مژگان صالحی‌ پور استادیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس بنیاد نخبگان استان ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط  عمومی، طی حکمی از سوی دکتر سورنا ستاری رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور، خانم دکتر مژگان صالحی‌ پور استادیار باسابقه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام به سمت رئیس بنیاد نخبگان استان ایلام منصوب شد.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و مدیر گروه علوم ورزشی از جمله سمت های خانم دکتر صالحی پور در دانشگاه ایلام بوده است.

در بخشی از حکم دکتر ستاری خطاب به  خانم دکتر صالحی‌پور آمده است: «نظر به ضرورت تمهید و تسهیل شکوفایی و ثمربخشی نخبگان عزیز در استان ایلام و ایجاد و تقویت همفکری و همکاری میان نخبگان و مسؤلان آن استان و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید، جنابعالی را به مدت سه سال به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان ایلام منصوب می‌نمایم».

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.