آزمون زبان انگلیسی MSRT صبح روز جمعه هفدهم اسفند در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

هفدهمین دوره آزمون زبان انگلیسی MSRT با حضور 119 داوطلب، صبح روز جمعه هفدهم اسفند در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مصطفی نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اظهار داشت: هفدهمین دوره آزمون زبان انگلیسی MSRT با حضور با حضور 119 نفر  داوطلب شامل: 70 نفر مرد و 49 نفر خانم، صبح روز جمعه مورخ هفدهم اسفند در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار می گردد.

دکتر نعمتی، افزود: فرآیند برگزاری آزمون از ساعت هشت صبح آغاز می گردد و ساعت هشت و نیم درب سالن بسته خواهد شد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اضافه کرد: نتایج این آزمون از طریق سامانه آزمون به آدرس: https://msrt-exam.saorg.ir در روز شنبه 1397/12/25 اعلام می گردد.

دکتر نعمتی، تأکید کرد: داوطلبانی که بافرستادن فرد دیگری بجای خود و جعل مدارک هویتی سعی در گمراه نمودن مجریان آزمون نمایند و در آن شرکت کنند و تخلف آنان (حتی پس از برگزاری آزمون ودریافت مدرک ) اثبات گردد، برابر مقررات برگزاری آزمون ها، به حراست و کمیته انضباطی دانشگاه محل تحصیل معرفی و مدارک مربوط به آنها باطل و از شرکت در آزمون‌ به مدت 2 تا10سال محروم خواهند شد و با توجه به اینکه جعل هرگونه اسناد دولتی و استفاده از سند مجعول و شرکت کردن به جای داوطلب اصلی، برابر قانون مجازات اسلامی (تعزیرات مصوب 1375) جرم تلقی می‌شود و مجازات کیفری به همراه خواهد داشت، این گروه از متخلفان برای صدور احکام قضائی به مراجع قضائی معرفی می‌ گردند.