با هماهنگی و برنامه ریزی دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، کارگاه فرآیند تدوین استانداردهای ملی ایران ویژه اعضای هیأت علمی در دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه فرآیند تدوین استانداردهای ملی ایران با حضور دکتر صیدی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و جمعی از اساتید با تدریس مهندس شریفی از کارشناسان اداره استاندارد ایلام در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این کارگاه مهندس شریفی ابتدا توضیحاتی را درباره اهمیت و جایگاه استاندارد در سطح جهانی و ملی ارائه نمود و سپس با تشریح روند شکل گیری سازمان استاندارد در ایران، جنبه های مختلف استاندارد شامل: استاندارد مقررات، استاندارد ویژگی ها، استاندارد روش آموز، استاندارد آیین کار، استاندارد واژه نامه، استاندارد الزامات و استاندارد راهنما را توضیح داد.

وی در ادامه روند استانداردها از نظر وضعیت شامل: جدید، تجدید نظر، اصلاحیه دار، تمدید اعتبار شده،  سطح استانداردها دربرگیرنده: استاندارد کارخانه ای، ملی، منطقه ای، انجمنی و بین المللی، روند کلی پیشنهاد و تدوین استانداردهای ملی  و نحوه مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی در فعالیت های مرتبط با تدوین استانداردها را تشریح نمود.

مهندس شریفی سپس ویژگی های دبیر تدوین استاندارد، اصول مورد نظر در زمینه تدوین استاندارد ملی، وظایف رابط تدوین، نحوه تشکیل کمیسیون اولیه، نحوه تدوین صورتجلسه، نحوه شکل گیری و روند کار کمیسیون های فنی، نهایی و ملی، وظایف اعضای اصلی و مدعو کمیسیون ها، نحوه ویرایش طرح، نحوه ارائه پیش نویس و شرایط ارائه طرح نهایی را توضیح داد.

کارگاه فرآيند تدوين استانداردهاي ملي ايران ويژه اعضاي هيأت علمي در دانشگاه برگزار گرديد