اختراع پماد التیام زخم‎های سوختگی توسط دکتر سلمان سلطانی کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام

دکتر سلمان سلطانی کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه موفق به اختراع پماد التیام زخمهای سوختگی شد که مورد تأیید مرکز طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سلمان سلطانی دکتری بافت شناسی دانشگاه تهران و کارشناس آزمایشگاه مرکزی در این زمینه، گفت: با توجه به اینکه گیاهان دارویی اساس فارماکولوژی مدرن به  حساب می آیند، لذا قبل از سنتز مواد دارویی جدید، گیاهان دارویی تنها منبع درمان بیماری­ها به حساب می آمدند که پس از ایجاد ضایعه در پوست و سایر نسوج، التیام یا ترمیم زخم یک فرآیند بهبودی است و یکی از اهداف علم پزشکی، ترمیم زخم در زمان کوتاه تر و با عوارض جانبی کمتر است، لذا کاهش زمان بهبود زخم و کاهش هزینه ها از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

وی افزود: با اختراع این پماد هدف ما رسیدن به محصولی بود که دارای بالاترین سرعت در ترمیم، کمترین اثرات سوء بر روی زخمهای سوختگی باشد و نسبت به پمادهای موجود عملکرد و سرعت بهبودی بالاتری داشته باشد، از طرفی، بتوانیم در زمینه ارتقای تکنولوژی تولید داروهای داخلی سهیم بوده، بومی سازی را در این زمینه توسعه دهیم و از خروج ارز بکاهیم و از سوی دیگر، پس از کسب مجوزهای وزارت بهداشت، زمینه را برای تولید انبوه محصولات دارویی مؤثر به بیماران فراهم نماییم.

شایان ذکر است این پماد مورد تأیید مرکز طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفته است.