امکان حضور پرسنل شرکتی دانشگاه در کارگاه‎ها و دوره‎های کوتاه مدت آموزشی فراهم گردید

در راستای توانمندسازی پرسنل شرکتی با پیگیری­ های صورت گرفته، امکان حضور پرسنل شرکتی دانشگاه در دورههای کوتاه مدت آموزشی فراهم گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سلاورزی مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهرهوری دانشگاه با اعلام این خبر، بیان داشت: با توجه درخواستهای مکرر پرسنل شرکتی دانشگاه مبنی بر حضور در کارگاهها و دورههای آموزشی کوتاه مدت که توسط این مدیریت انجام میشود، با پیگیریهای صورت گرفته و استعلام از دفتر حقوقی و با موافقت مسئولین محترم دانشگاه، من بعد این عزیزان (پرسنل شرکتی دانشگاه) نیز همانند سایر همکاران میتوانند در دورهها و کارگاههای آموزشی شرکت نموده و گواهی مربوطه را دریافت نمایند.

دکتر سلاورزی زاده خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای توانمندسازی پرسنل شرکتی و افزایش اثربخشی و کارآیی در دستیابی به اهداف و برنامههای دانشگاه صورت گرفته است.