نحوه درخواست اسکان در سراهای دانشجویی دانشگاه ایلام

ضمن عرض تبریک به مناسبت شروع سال ­تحصیلی جدید 1398 به اطلاع می‌رساند کلیه دانشجویان روزانه مقاطع کارشناسی و دانشجویان دکتری (ورودی­ های 97، 96، 95 و بهمن 94) و دانشجویان کارشناسی ارشد (ورودی­ های 97 و بهمن 96) از تاریخ 15 شهریور 1398 لغایت 21 شهریور 1398 می‌بایست بر اساس مراحل ذیل جهت درخواست و اسکان در سراهای دانشجویی اقدام نمایند:

1- دریافت و تکمیل فرم‌های شرایط و تعهد سرا‌های دانشجویی

فرم ثبت نام اولیه جهت اسکان دانشجویان جدیدالورود؛ فرم ضمیمه (ویژه خواهران)؛ مقررات اسکان و اقامت در سراهای دانشجویی

2- مراجعه به سامانه اتوماسیون سراهای دانشجویی دانشگاه ایلام (https://housing.ilam.ac.ir) و ثبت درخواست اسکان

سراهای دانشجویی اندیشه (خواهران) و شهید مطهری (برادران) ویژه دانشجویان ورودی 1398 می ­باشد.

سراهای دانشجویی الغدیر (خواهران) و دانش (برادران) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوده و در شرایط خاص، دانشجویان کارشناسی با مجوز مدیریت دانشجویی در آنجا اسکان داده می ­شوند.

دانشجویانی که سرا به آنان تعلق نمی ­گیرد و مجاز به ثبت نام نیستند عبارتند از:

دانشجویان دوره­ های شبانه، مهمان، انتقالی و دانشجویان مقاطع کارشناسی و دکتری که تا حد مجاز (8 ترم) و کارشناسی ارشد که تا حد مجاز (4 ترم) از سراها استفاده نموده ­اند.

بر اساس تصمیم کمیته سراها، به دانشجویانی که مقررات سکونت سراها را رعایت نکرده ­اند در سال­ تحصیلی آینده اتاق تعلق نخواهد گرفت.

به دانشجویانی که اجاره بهاء سرا را پرداخت نکرده ­اند و یا بدهی معوقه دارند، اتاق تعلق نخواهد گرفت (لذا دانشجویان با ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه نسبت به پرداخت بدهی نیمسال گذشته اقدام کنند).

3- مراجعه به پورتال صندوق رفاه دانشجویی (http://bp.swf.ir) جهت پرداخت مبلغ اجاره بهاء

تا تاریخ 25 شهریور 1398 (در صورت عدم واریز اجاره بهاء نیمسال اول 99-98، درخواست اسکان لغو می­ گردد)

4- واریز ودیعه سراها (ویژه دانشجویان متقاضی جدید):

واریز مبلغ 1.000.000 ریال به شماره حساب 1917068298 به نام قرض­الحسنه دانشجویان به عنوان ودیعه خوابگاه (نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ایلام)

5- تحویل فیش اجاره بهاء به سرپرستان سراها:

پس از تأیید و اسکان قطعی در سرا، دانشجویان گرامی می­بایست فیش اجاره بهارا به سرپرستان سراها تحویل دهند.

6- تحویل فرم­ها و فیش واریزی ودیعه به اداره سراها:

فرم­ها و فیش واریزی حداکثر تا مورخ 15 مهرماه 1398 به اداره امور سرا‌ها تحویل داده شود.

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه ایلام-شهریور ماه 1398

پیوست: