گردهمایی مدیران دفاتر انجمن جامعه‌شناسی ایران در دانشگاه ایلام برگزار گردید

مدیران دفتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی ایران با موضوع طرح ملی گفتگوی خانواده در دانشگاه ایلام گردهم آمدند.

به گزارش روابط عمومی، نشست مدیران دفاتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی سراسر کشور با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، دکتر قاسمی مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه و مدیر دفتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی ایلام،  دکتر سید حسین سراج زاده رئیس انجمن جامعه شناسی ایران، اعضای هیأت مدیره و مدیران دفاتر دانشگاهی صبح روز پنج شنبه 97/12/9 در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این نشست دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه با خیر مقدم به میهمانان و حاضرین در نشست و با تقدیر از زحمات دکتر قاسمی و همکاران ایشان در گروه جامعه شناسی، به جایگاه انجمن جامعه شناسی در سطح کشور اشاره کرد و بیان داشت: یکی از ایرادات که به ما ایرانی ها گرفته می شود این است که روحیه کار جمعی در ما ضعیف است و انجمن های علمی جایگاهی است که کار جمعی را مبنا قرار می دهند و انجمن جامعه شناسی ایران با اعتبار جمعی به جایگاه اصلی خود دست یافته است.

دکتر علی اکبری با اشاره به تحولات جامعه ایران و موضوع فضای مجازی، خواستار حضور گسترده تر و فعال تر جامعه شناسان کشور در تولید محتوا در فضای مجازی شد و بیان داشت: روند تغییرات و تحولات در جامعه ایران بالاست و مرجعیت های سیاسی و فرهنگی به سرعت در حال تغییر هستند و دانشجو یان در معرض مرجعیت های مهندسی شده مختلف قرار دارند.

رئیس دانشگاه، افزود: متاسفانه حضور جامعه شناسان در تولید محتوای فاخر، عالمانه و حیات بخش کم رنگ است و با اینکه میدانم جایگاه اساتید جامعه شناسی والاست، اما از شما میخواهم برای کمک به نسل جوان دانشجویان را به سمت تولید محتوای عالمانه هدایت کنید.

در ادامه  دکتر یارمحمد قاسمی مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه و مدیر دفتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی ایلام، ضمن خیر مقدم به اعضای انجمن جامعه شناسی ایران و تقدیر و تشکر از زحمات هیئت مدیره انجمن جامعه شناسی ایران، بیان کرد: فلسفه وجودی علوم اجتماعی در دانشگاه ایلام را مدیون جناب آقای دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه ایلام می دانیم که در مقطع کارشناسی رشته علوم اجتماعی و در مقطع کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی را راه اندازی نمودند و همیشه از برنامه ها و فعالیت های ما حمایت کرده اند.

دکتر قاسمی با اشاره به فعالیت های دفتر انجمن جامعه شناسی ایلام، گفت: با همراهی و همکاری اعضای انجمن فعالیت های خوبی در استان ایلام و دانشگاه ایلام انجام گرفت که می توان به برگزاری 20کارگاه آموزشی و نشست علمی در این زمینه اشاره کرد.

در ادامه دکتر دکتر سید حسین سراج زاده رئیس انجمن جامعه شناسی ایران با تشکر از میزبانی دانشگاه ایلام و اهتمام دکتر قاسمی و همکاران ایشان در برگزاری این نشست، توضیحاتی را درباره اقدامات انجمن در سال 96 بیان کرد و سپس گزارشی از فاز اول اجرای گفتگوی ملی خانواده ارائه نمود.

در پایان این مراسم از مدیران دفاتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی با اهداء لوح، تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است در عصر روز پنج شنبه نهم و صبح و عصر روز جمعه دهم اسفند،  کارگاه آموزشی گفتگوی خانواده برگزار گردید.