همایش پیاده روی بانوان دانشگاه برگزار گردید

همایش پیاده روی بانوان دانشگاه از محل سالن تربیت بدنی به سمت تفریگاه منجل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته بزرگداشت روز زن و مقام مادر، این همایش پیاده روی  با هدف ایجاد شادابی و  نشاط در بین بانوان دانشگاه با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، دکتر عدالتی معاون دانشجویی، دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع اسنانی، خانم دکتر پیرزادنیا مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، دکتر میراب بالو سرپرست امور دانشجویی، دکتر شمسایی مدیر تربیت بدنی و جمعی از بانوان دانشگاه بعد ظهر دیروز از محل سالن تربیت بدنی به سمت تفریگاه منجل برگزار گردید.

همايش پياده روي بانوان دانشگاه برگزار گرديد همايش پياده روي بانوان دانشگاه برگزار گرديد همايش پياده روي بانوان دانشگاه برگزار گرديد همايش پياده روي بانوان دانشگاه برگزار گرديد