انتصاب سرپرست مدیریت گروه استعداهای درخشان و تمدید حکم مدیریت مدیر امور آموزشی دانشگاه

با حکم رئیس دانشگاه: مدیریت دکتر توکلی در سمت «مدیر امور آموزشی» به مدت دو سال تمدید گردید و خانم دکتر مرادی به سمت «سرپرست مدیریت گروه استعداهای درخشان و مرکز آموزش های آزاد و الکترونیکی دانشگاه» منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه،  خانم دکتر سمیه مرادی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه به سمت «سرپرست مدیریت گروه استعداهای درخشان و مرکز آموزش های آزاد و الکترونیکی دانشگاه» منصوب گردید.

همچنین طی حکمی، حکم مدیریت دکتر محسن توکلی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی در سمت «مدیر امور آموزشی دانشگاه» به مدت دو سال تمدید شد.

رئیس دانشگاه در این احکام خواستار توجه به اهداف و شاخص ‌های برنامه استراتژیک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) بر اساس اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای برای ارتقاء سطح کیفی شاخصِ خدمات این دو حوزه‌ و  اهتمام برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون ‌مداری، پاسخگویی، مأموریت ‌گرایی، اخلاق ‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی  شده است.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارد.