تیم والیبال کارکنان دانشگاه در مسابقات چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بعنوان قهرمانی دست یافت و  به مسابقات کارکنان کشور  راه یافت.

به گزارش روابط عمومی، در جریان برگزاری مسابقات والیبال کارکنان ادارات و سازمان های استان که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و یادواره مرحوم محمد ابراهیم خسروی نژاد با حضور پنج تیم و بصورت دوره ای برگزار گردید، تیم کارکنان دانشگاه ایلام با مربیگری بهنام سلیمان نژاد موفق به کسب عنوان قهرمانی شد و به مسابقات قهرمانی کارکنان کشور راه یافت.

اعضای تیم:

1-دکتر مصطفی نعمتی

2-جهانبخش خورانی

3-غفار صالحی

4-جمال جعفری

5-یاسر سلیمانی

6-طاهر شکروندی

7-بهرام قنبری

8-شمس الله رحیمی

9-علیرضا خبازی

10-قدرت شکوهنده

11-حسین محمدی

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به اعضای تیم و همه دانشگاهیان عزیز تبریک عرض مینماید و برای تیم والیبال کارکنان دانشگاه آرزوی موفقیت های بیشتر را در میادین ورزشی دارد.

تيم واليبال کارکنان دانشگاه در مسابقات چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي بعنوان قهرماني دست يافت