مجوز رشته کارشناسی ارشد الگوریتم ها و محاسبات اخذ گردید

شورای گسترش آموزش عالی وزارت عتف با اخذ مجوز راه اندازی رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته الگوریتمها و محاسبات موافقت بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر، اظهار داشت: به لطف خداوند متعال و باب همت و پشتکار رئیس دانشگاه و با توجه به فراهم بودن امکانات لازم، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری  با اخذ مجوز راه اندازی رشته تحصیلی کارشناسی ارشد ناپیوسته الگوریتمها و محاسبات در دانشگاه ایلام موافقت بعمل آورد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: الگوریتم‌ها و محاسبات، جدید‌ترین گرایش رشته مهندسی کامپیو‌تر در مقطع کار‌شناسی ارشد است که از چند سال گذشته به فهرست گرایش‌های رشته مهندسی کامپیو‌تر اضافه شده‌ و کاربرد آن در زمینه‌های هوش مصنوعی، روباتیک، ریاضی و طراحی الگوریتم‌های پیشرفته است.

دکتر نعمتی، اضافه کرد:: دانش آموختگان رشته‌های کار‌شناسی، مهندسی کامپیو‌تر، مهندسیIT، علوم کامپیو‌تر، مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی صنایع (گرایش سیستم)، ریاضی و فیزیک به طور خاص و فارغ التحصیلان سایر رشته‌ها کار‌شناسی به طور عام می‌توانند در رشته «کار‌شناسی ارشد الگوریتمها و محاسبات» دانشگاه ایلام ادامه تحصیل دهند.