دکتر قاسمی خبر داد: گردهمایی مدیران دفاتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی ایران در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

گردهمایی مدیران دفاتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی سراسر کشور روزهای پنج شنبه و جمعه 9 و 10اسفند در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر یارمحمد قاسمی مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه و مدیر دفتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی ایلام، با اعلام این خبری، اظهار داشت: در ادامه سلسه نشست های سالانه انجمن جامعه شناسی ایران، گردهمایی مدیران دفاتر دانشگاهی  این انجمن در روزهای پنج شنبه و جمعه 9 و 10 اسفند در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

دکتر قاسمی افزود: در این نشست گزارش فاز اول مطالعه گفتگوی خانواده ایرانی ارائه می شود و سپس درباره چگونگی اجرای مرحله اول این طرح در  20 شهر جدید کشور تصمیم گیری خواهد شد و در ادامه کارگاه گفتگوی موثر بر تسهیل گری راهنمایان کانون گفتگو برگزار می گردد.

مدیر دفتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی ایلام، اضافه کرد: در این نشست دکتر سید حسین سراج زاده رئیس انجمن جامعه شناسی ایران، اعضای هیأت مدیره و مدیران دفاتر دانشگاهی انجمن جامعه شناسی سراسر کشور حضور خواهند یافت که مدیران دفاتر دانشگاهی استان‎ها نتایج فاز اول مطالعه گفتگوی ملی خانواده (که هر انجمن به نتایج آن در استانی که ساکن هستند می پردازد) را ارائه خواهند داد