پیام تبریک رئیس دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت روز مهندس

همزمان با فرارسیدن روز مهندس، دکتر مسعود صیدی پیامی به شرح ذیل صادر کرد:

پنجم اسفند ماه خجسته زادروز دانشمند شهیر و بزرگ مهندس ایران زمین، خواجه نصیرالدین طوسی به پاس قدردانی از سرمایه های تخصصی این کشور و پیشگامان عمران و آبادانی میهنمان به نام روز مهندس نامگذاری شده است.

فرصت را غنیمت شمرده و این روز را به تمامی همکارانم در دانشکده فنی و مهندسی و به دانشجویان این دانشکده به عنوان مهندسین آیندهی آینده ساز، شادباش می گویم. فارغ از تعاریف مرسوم از واژه مهندس، آنرا عجین با سازندگی می دانم. مهندسین گرانقدر باید بدانیم که مرکبی به ما عطا شده است  که می توان سوار بر آن تاخت یا به آن خیش بست و کاشت که انتخاب اول از مخلوق بودن است و انتخاب دیگر از خالق بودن، انتخابی که می تواند سایه ای از صفت والای آفریدگارمان باشد و چه لذتی بالاتر از اینکه بدانی سازنده ای.

طرب سرای محبت کنون شود معمور

که طاق ابروی یار منش مهندس شد