خانم دکتر نازنین نصر اللهی دانشیار دانشگاه ایلام بعنوان داور برجسته چهار ژورنال بین المللی شناخته شد

خانم دکتر نازنین نصر اللهی دانشیار دانشگاه ایلام، به جهت همکاری پیوسته و منظم و داوری های برجسته و با کیفیت، بعنوان داور برجسته چهار ژورنال بین المللی شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر نازنین نصر اللهی دانشیار گروه معماری دانشگاه ایلام بعنوان داور برجسته چهار ژورنال بین الملی به شرح ذیل شناخته شد:

1-ژورنال  Applied Energy  با ایمپکت فکتور 7.90

2-ژورنال  Building and Environment  با ایمپکت فکتور 4.53

3-ژورنال  Sustainable Cities and Society با ایمپکت فکتور 3.07

4-ژورنال  Journal of Cleaner Production با ایمپکت فکتور 5.65

در این راستا و به جهت همکاری پیوسته و منظم و داوری های برجسته و با کیفیت، چهار لوح تقدیر بصورت جداگانه از طرف این مجلات علمی به خانم دکتر نصرالهی اهداء گردیده است.

این گزارش می افزاید: ژورنال های نام برده شده در گروه مجلات علمی پژوهشی با نمایه ISI بوده و با ضریب تاثیر بالا در گروه تخصصی مهندسی انرژی شناخته شده می باشند و همگی آنها در گروه مجلات علمی نمایه شده با نماد Q1 قرار دارند.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.

گواهی های اعطا شده به خانم دکتر نصرالهی:

گواهی اول:

گواهی دوم: