تمدید حکم مدیریت دکتر احمد ملابهرامی در سمت معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه

حکم مدیریت دکتر احمد ملابهرامی در سمت معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت آقای دکتر احمد ملابهرامی عضو هیأت علمی دانشکده علوم‌ در سمت معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه به مدت دو سال تمدید گردید.
  رئیس دانشگاه در این حکم خواستار اهتمام در ارتقاء سطح کیفی شاخصِ خدمات معاونت پشتیبانی و منابع انسانی بر اساس اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای با التزام به برنامه استراتژیک دانشگاه (1400-1396) و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و  کارآفرینی شده است.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.