ثبت اختراع دکتر فرشاد ربیعی استادیار دانشگاه ایلام

دکتر فرشاد ربیعی استادیار دانشگاه ایلام موفق به ثبت اختراع «دستگاه  CNC سه محور با دو هد فرز کاری و حکاکی لیزر» شد.

به گزارش روابط عمومی، در این اختراع، جهت کاهش هزینه دستگاه و افزایش دقت و بهره‌وری، دو دستگاه برش (فرز) و لیزر بصورت نرم افزاری و سخت افزاری ادغام شده‌اند، به گونه‌ای که بتوان بر روی متریال‌های مختلف عملیات برش و عملیات حکاکی را بصورت همزمان انجام داد.

بنا به این گزارش: با توجه به اهمیت روزافزون توسعه اقتصادی و اشتغال آفرینی، استفاده از دستگاه‌های CNC، در زمینه‌های مختلف صنعتی در مقیاس‌های خانگی و نیمه صنعتی فراگیر شده است و امروزه می‌توان با هزینه‌ای کمتر از 30 میلیون تومان، دستگاهی مانند برشکاری و حکاکی بر روی چوب، حکاکی بر روی چرم و پارچه و ... در مقیاس خانگی خریداری کرد، لذا ثبت این اختراع گامی بلند در تحقق این هدف است.