آزمون سراسری در استان ایلام با رقابت بیش از 17 هزار نفر برگزار می‌شود

دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام و نماینده تام‌ الاختیار سازمان سنجش از رقابت 17 هزار و 29 نفر داوطلب در آزمون سراسری در استان ایلام خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کریم ‌کوخایی‌زاده با بیان این خبر، اظهار داشت: آزمون سراسری در استان ایلام با رقابت 17 هزار و 29 داوطلب، شامل9422 داوطلب زن و  7607 داوطلب مرد و در 83 حوزه در کل استان برگزار خواهد شد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه ایلام میزبان  سه حوزه امتحانی با حضور 5048 داوطلب، شامل: 2246 مرد و 2802 زن خواهد بود، تصریح کرد: باجه‌‌‌های رفع نقص  در دانشگاه ایلام و  شهرستان‌ها  آماده  رفع ایرادات و نواقص احتمالی موجود در کارت ورود به جلسه هستند.

نماینده تام‌ الاختیار سازمان سنجش درباره تعداد داوطلبان استان به تفکیک رشته ، گفت: بیشترین داوطلبان آزمون سراسری در استان مربوط  به رشته تجربی به تعداد 7979 داوطلب  و کمترین تعداد مربوط به رشته‌ی علوم ریاضی به تعداد 972 نفر است.

دکتر کوخایی‌زاده تعداد داوطلبان رشته‌های علوم انسانی و هنر را به ترتیب 4131 و 1026 نفر اعلام کرد.

آزمون سراسری سال 1401 در روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه، جمعه و شنبه 8، 9، 10 و 11 تیر ماه برگزار می‌شود.