پیام تسلیت رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت شهادت مدافع امنیت سرهنگ محمد یاسمی

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت شهادت مدافع امنیت سرهنگ محمد یاسمی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

شهادت مظلومانه و غم‌انگیز سرباز ولایت و مدافع سرافراز امنیت سرهنگ محمد یاسمی، موجب تاسف و تاثر اینجانب گردید.

در هنگامه ای که بدخواهان نظام اسلامی با شگردهای مختلف سعی در ایجاد ناامنی در جامعه ایران اسلامی دارند، مجاهدت های خالصانه و شجاعانه نیروهای جان بر کف نیروی انتظامی، امنیت و آرامش را برای جامعه ما به ارمغان آورده است.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی استان، شهادت این سرباز ولایت و مدافع سرافراز امنیت را خدمت ملت شریف ایران، مردم عزیز استان ایلام، همرزمان آن شهید والامقام در نیروی انتظامی و خانواده معزز یاسمی تبریک و تسلیت عرض می نمایم و حشر با اوصیا و مجاهدان الهی را برای ایشان آرزومندم.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام