ایده های برتر رویداد استارتاپی کشاورزی دانشگاه ایلام معرفی شدند

طی مراسمی با حضور دکتر احمدی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، دکتر ولی زاده رئیس پارک علم و فناوری ایلام،  دکتر ایدی رئیس بنیاد نخبگان استان ایلام، دکتر عموزاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی، دکتر صالحی پور مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه، دکتر رستمی نیا رئیس دانشکده کشاورزی، کارآفرینان و جمعی زیادی از دانشجویان، چهار ایده برتر رویداد استارتاپی کشاورزی دانشگاه ایلام معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم دکتر احمدی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با  اشاره توسعه علمی کشور و ارتقاء جایگاه آن در سطح جهان، اظهار داشت: تنها زمانی رشد علمی در توسعه کشور تأثیر جدی خواهد گذاشت، که فرآیند تبدیل علم به ثروت از طرق توسعه فناوری و نوآوری تکمیل شود، تا توسعه پایدار اقتصادی محقق گردد.

دکتر احمدی، با بیان اینکه توسعه فناوری و نوآوری در کشور، نیازمند حمایت وزاتخانه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و دانشگاه‌ها است، تأکید کرد از همه ظرفیت‌های دانشگاه ایلام برای هدایت و تشویق دانشگاهیان برای ورود به حوزه فناوری و نوآوری استفاده خواهد شد.

در ادامه این مراسم دکتر ولی زاده رییس پارک علم و فناوری ایلام با بیان اینکه، همه ایده پردازانی، در پایان مسیر یعنی بخش تجاری سازی با مشکل روبرو می‌شوند، اظهار داشت:  در پارک علم و فناوری ایلام،  بودجه خوبی برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داده شده است، که ان شاء الله با تمام توان برای جذب کامل آن تلاش خواهیم کرد.

در پایان این مراسم، چهار ایده برتر دومین دومین رویداد استارتاپی دانشگاه ایلام معرفی شدند.