جلسه شورای دانشگاه ایلام برگزار گردید

جلسه شورای دانشگاه ایلام با دستور کار بحث و تبادل نظر درباره‌ بررسی راهکاری توسعه متوازن دانشگاه، با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، صبح روز دوشنبه  1401/03/02 در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه خواستار همدلی و همراهی همه دانشگاهیان برای تحقق اهداف برنامه توسعه راهبردی دانشگاه شد و بر هم‌افزایی برای برنامه‌ریزی بهتر در این زمینه تأکید کرد.

در ادامه دکتر احمدی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و دکتر سلاورزی زاده مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت گزارشی از وضعیت کنونی دانشگاه ارائه کردند و سپس اعضای شورا به بحث و تبادل نظر درباره دستور کار جلسه پرداختند.