انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، سرپرستان «مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه»، «معاونت پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی» و «امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی» منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، دکتر عبدالحمید عزیزی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی به سمت «سرپرست مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه»، دکتر همایون شاوردی به سمت «معاونت پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی» و دکتر مهدی ملکی به سمت «سرپرست امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه» منصوب شدند.

دکتر عبدالحمید عزیزی

دکتر همایون شاوردی

دکتر مهدی ملکی

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.