قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

تیم فوتسال دختران دانشجوی دانشگاه ایلام در جریان مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور، که به میزبانی دانشگاه رازی برگزار گردید، با اقتدار تمام موفق به کسب عنوان قهرمانی شد و به بازی‌های المپیاد دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در تیر ماه 1401 راه یافت.

به گزارش روابط عمومی، خانم‌ها حدیث بساط شیر، سعیده غلامی، طیبه فرجی، آذین میر، فاطمه فرامرزی، مهدیه شاهی زری، پردیس شیرخانی، پریان رفیعی، مریم خسروی، مریم بازیار، طاهره یاری‌زاده و سارا حمیدی‌زاده اعضای این تیم بودند.

بنا به این گزارش: خانم ایناس آراسته مربی و خانم دکتر فاطمه آزرم سرپرست تیم را بر عهده داشتند.

قهرماني تيم فوتسال دختران دانشجوي دانشگاه ايلام در مسابقات قهرماني دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور