امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه ایلام و پارک علم و فناوری ایلام

در راستای افزایش همکاری مشترک و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود جهت اجرای طرح دستیار فناوری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه ایلام  و پارک علم و فناوری ایلام منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی، این تفاهم نامه به امضای دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام و دکتر ولی‌زاده رئیس پارک علم و فناوری ایلام رسید.

بنا به ابن گزارش: گسترش زمینه‌های همکاری مشترک، ایجاد فرصت‌های شغلی برای دانشجویان و دانش آموختگان در واحدهای فناوری، تکمیل فرآیند تبدیل ایده به محصول و تسریع در روند انتقال فناوری، ایجاد زمینه‌های مشترک جهت بهره‌مندی از توانمندی‌ها و خدمات متقابل دانشگاه و پارک، تقویت واحدها و شرکت‌های دانش بنیان و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در راستای اجرای طرح دستیار فناوری، از جمله اهداف انعقاد این تفام نامه است.