پرچم متبرک حرم مطهر رضوی مهمان دانشگاه ایلام شد

همزمان با ولادت امام رضا علیه‌السلام و با حضور کاروان زیر سایه خورشید، پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام مهمان دانشگاه ایلام شد.

به گزارش روابط عمومی، با هماهنگی و برنامه‌ریزی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، صبح امروز همزمان با دهه کرامت و در روز ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع)، مراسم میلاد ولی نعمتمان امام رئوف حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) با حضور  کاروان خادمان حرم مطهر رضوی (زیر سایه خورشید) و حاملان پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار گردید.

بنا به این گزارش: کاروان خادمان حرم مطهر رضوی (زیر سایه خورشید) و حاملان پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا (ع) در مسجد الغدیر مورد استقبال دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و جمع زیادی از دانشگاهیان قرار گرفتند و فضایی سرشار از عطر رضوی را ایجاد کردند.