اسکان 1600 دانشجو در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایلام

دکتر شکری معاون دانشجویی دانشگاه ایلام، گفت: با تمهیدات صورت گرفته، 1680 دانشجو در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایلام اسکان یافتند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی نقی شکری معاون دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه با حضوری شدن کلاس‌های درسی تمام مقاطع تحصیلی دانشگاه ایلام، در مدت زمانی کوتاهی امکان اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های دانشجویی فراهم شد، اظهار داشت: همکاران اینجانب، ابتدا فرصت ثبت نام آنلاین دانشجویان را از طریق سامانه مجازی اداره خوابگاه‌ها فراهم نمودند و چون دو سال بود که از خوابگاه‌های دانشجویی استفاده نشده بود، لذا با بسیج تمام امکانات و تلاش شبانه‌روزی ظرف مدت یک هفته موفق به اسکان 1680 دانشجو در تمام مقاطع تحصیلی  در خوابگاه‌های دانشجویی شدند.

دکتر شکری با تأکید بر رعایت کامل تمامی پروتکل‌های بهداشتی در سطح دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی، بیان داشت: ابتدا دانشجویانی که دارای تاییدیه دوز سوم و سپس دانشجویانی که دوز دوم را تزریق کرده و زمان  تزریق دوز سوم آنها نزدیک بود، در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه ایلام اسکان یافتند.