مجوز راه‌اندازی مجله «مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز» اخذ گردید

با موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز راه‌اندازی مجله «مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز» اخذ گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر نورالدین رستمی دانشیار گروه مرتع و آبخیزداری و مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این خبر، گفت: با توجه به عرصه‌های طبیعی و متنوع استان ایلام و از طرفی وقوع سیلاب‌های ویرانگر و همچنین پدیده گرد و غبار در سال‌های اخیر و ضرورت ایفای نقش اجتماعی دانشگاه در حل مسائل جامعه با انجام مطالعات علمی و انتشار آنها، دانشگاه ایلام اقدام به پیگیری انتشار مجله‌ای با عنوان «مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز» نمود، که خوشبختانه در هفته گذشته مجوز راه‌اندازی این مجله از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ گردید.

دکتر رستمی افزود: در همین مدت کوتاه موافقت همکاری با یک انجمن علمی کشوری با رتبه الف را دریافت نموده و ان شاءالله طوری برنامه‌ریزی خواهد شد، که در پاییز امسال اولین نسخه آن منتشر شود.

مدیر امور پژوهش و فناوری  دانشگاه، اضافه کرد: سردبیری این مجله را دکتر حاجی کریمی استاد تمام گروه مرتع و آبخیزداری و مدیر مسئولی آن را اینجانب عهده‌دار می‌باشیم.