نمایشگاه کتاب بانوان عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام برگزار گردید

به مناسبت روز پژوهش و با ابتکار، هماهنگی و برنامه‌ریزی دفتر مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، نمایشگاه کتاب بانوان عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، با حضور دکتر صالحی سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی و خانم دکتر شادمان مشاور رئیس در امور بانوان، امروز چهارشنبه 24 آذرماه، نمایشگاه کتاب بانوان عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام  در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

بنا به این گزاش: در این نمایشگاه، بیش از 100 عنوان کتاب تألیفی بانوان عضو هیأت علمی دانشگاه، در حوزه‌های الهیات و معارف اسلامی، علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه و کشاورزی به نمایش گذاشته شد.

این گزارش می‌افزاید: نمایش توانمندی‌های بانوان عضو هیأت علمی دانشگاه و گسترش فرهنگ کتابخوانی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه بود.

یادآور می‌شود: دانشگاه ایلام دارای 40 عضو هیأت علمی خانم می‌باشد.