انتصاب دکتر پیمان صالحی به سمت سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر پیمان صالحی دانشیار گروه ادبیات عرب از تاریخ 1400/09/22 به سمت سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر پیمان صالحی یک دوره مدیر گروه آموزشی ادبیات عرب را عهده‌دار بوده و دارای 100 عنوان مقاله علمی (علمی – پژوهشی و ارائه شده در همایش‌های ملی و بین‌المللی)  و چندین کتاب است.

بنا به این گزارش: تلاش برای اجرای برنامه‌های راهبردی سرپرست محترم دانشگاه، ساماندهی و ارتقای کیفیت آموزش، کسب رضایتمندی اساتید، کارکنان و دانشجویان، برگزاری نشست‌های علمی در خصوص رسالت اجتماعی دانشگاه و مشکلات و معضلات استان ایلام، برگزاری نشست تخصصی در زمینه اقتصاد مقاومتی، ارتقاء همکاری با انجمن‌های علمی دانشجویی، تلاش برای اخذ مجوز مجلات علمی و پژوهشی، تأمین تجهیزات جدید، افزایش پذیرش دانشجویان خارجی، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی و تعامل با دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی دانشگاه‌های مختلف کشور از جمله برنامه‌های دکتر صالحی است.