انتصاب سه مدیر دانشگاه ایلام از بین بانوان توانمند

با حکم دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، سرپرستان «مدیریت تحصیلات تکمیلی»، «مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری» و «مدیر گروه آموزشی علوم آزمایشگاهی و درمانگاهی» منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، خانم دکتر طاهره افشار عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به سمت «سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه»، خانم فاطمه سیاوشی از کارکنان باسابقه دانشگاه به سمت سرپرست «مدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه» و خانم دکتر شهناز یوسفی‌زاده به سمت «مدیرگروه آموزشی علوم آزمایشگاهی و درمانگاهی» منصوب شدند.

دکتر طاهره افشار

خانم فاطمه سیاوشی

خانم دکتر شهناز یوسفی‌زاده

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه، آرزوی موفقیت دارد.