نمایشگاه غذا، دسر و شیرینی در دانشگاه ایلام برگزارگردید

با هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دفتر مشاور رئیس در امور بانوان، نمایشگاه غذا، دسر و شیرینی در دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب (س)، نمایشگاه غذا، دسر و شیرینی با حضور دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه، دکتر ویسه سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی، دکتر شیری سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی، خانم دکتر شادمان مشاور رئیس در امور بانوان، دکتر چراغی رئیس دانشکده پیرادامپزشکی و حاج خلیل لطفی مقدم سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی در محوطه دانشکده پیرادامپزشکی برگزار گردید.

بنا به این گزارش: در این نمایشگاه اساتید، کارکنان و دانشجویان خانم دانشگاه ایلام با هنرمندی و زیبایی تمام، مجموعه‌ای  از منوهای متفاوت غذا، دسر و شیرینی را به نمایش گذاشتند و در پایان به شرکت کنندگان جایزه نقدی اهدا گردید.